Bøker

Erotisk astro-bibel

Denne boken ar et enkelt budskap: Si meg ditt stjernetegn – og jeg skal si deg hvem du er, hva du tenner på, hva du fantaserer om, hvor du helst vil elske, og hvilken elskovsstilling som gir deg mest glede.

Sophia Lea tar for seg de tolv stjernetegnenes elskere og elskerinner og beskriver deres ønsker, lyster og seksuelle atferd. Du kan lese om hva du bør gjøre hvis du vil forføre en Vær, Tvilling, Skytte og så videre. Når det stormer rundt deg av lidenskap og forelskelse, og du har funnet drømmepartneren, kan denne boken hjelpe deg til å seile i erotikkens farvann med innsikt og visdom.

280 sider
kr 299,-
Aschehoug - UTSOLGT

Hvordan finne drømmepartneren?
Romantisk astroguide

Drømmer du om et lidenskapelig og trygt kjærlighetsforhold? Lengter du etter ømhet, romantikk, nærhet og tilhørighet? Faller du lett for «feil» person? Kunne du tenke deg å forføre den elegante Vekten eller den mystiske Skorpionen du nettopp har møtt? Da bør du følge med!

I Sophia Leas nye bok, Romantisk astroguide, blir du kjent med de tolv astrologiske stjerne¬tegnenes kvinner og menn, deres kjærlighetsbehov, ønsker, lyster og – ikke minst – erogene soner. Du lærer hvordan å gå frem for å få oppmerksomhet, vekke romantikken og forføre din utvalgte. Lea er en anerkjent terapeut for parforhold, kommunikasjon og personlig vekst. Hun har bakgrunn fra psykologi og økonomi, og bruker astrologi som verktøy til personlighetsanalyser. I Romantisk astroguide øser hun av sin kunnskap om astrologi og kjærlighet. Boken er en innsiktsfull guide med praktiske og lettforståelige råd for at romantikken skal blomstre i ethvert forhold. Hun beskriver de tolv stjernetegnenes personligheter, lyster og romantiske behov. Sophia Lea har tidligere skrevet bøkene Erotisk astroguide og Astrologi, himmelrommets hemmelige koder. Hun var også programleder på TV2 for serien Sophias erotiske astroguide.
Romantisk astroguide

200 sider,
Kr 198,-
Orion - UTSOLGT

Erotisk Astroguide

Sophia Lea vil snakke om erotikk, astrologi og TV-programmene samt svare på spørsmål.

Astrologi har vært Sophia Lea's stØrste lidenskap. Hun har vært opptatt av universets hemmelige gåter fra ung alder og arbeider i dag med horoskoptydning, numerologi, tarot-kort, drømmetydning, krystaller og stener.

I denne boken skriver hun om erotikk og astrologi; hun forteller om de tolv stjernetegnenes menn og kvinner og beskriver deres Ønsker, lyster og seksuelle adferd. Hun beskriver også hvordan de forskjellige stjernetegn passer sammen og hvordan man må gå frem for å vekke interesse og lyst hos partneren. Boken er full av gode råd om hvordan man bedre kan forstå sin partner og friske opp i et kanskje stagnert samliv.

Det er også beskrevet elskovstillinger og erogene soner som passer for hvert tegn. Illustrasjonene til elskovstillingene er hentet fra Østens klassiske kjærlighetsfortellinger Kama Sutra og Ananga Ranga.

TV-2 programmene "Sophia's erotiske astro-guide" er laget utfra denne boken og Sophia Lea er programleder og manusforfatter.

159 sider
Cosmos og Hjemmet Mortensen
Pris. 199,- kr UTSOLGT

Astrologi, Himmlerommets Hemmelige koder

Sophia Lea forteller hvordan man kan finne ut mer om seg selv eller andre ved hjelp av planeter og stjernetegn, og hvordan du kan tolke et horoskop.

Sophia Lea ble for alvor kjent da hun framstod på TV2 for noen år siden med en serie astrologiprogrammer. Hun er en aktiv astrolog og har tidligere utgitt boken "Erotisk astroguide". Som astrolog deltar hun både i TV-programmer og på alternativmesser over hele landet.

"Himmelrommets hemmelige koder" kaller hun de forskjellige planet- og stjernekonstellasjonenen på himmelen som danner utgangspunktet for astrologien. På en lett og underholdende måte forteller hun hvordan man kan finne ut mer om seg selv eller andre ved hjelp av planeter og stjernetegn, og hvordan du kan tolke et horoskop.

Boken inneholder også mange sitater fra Kahlil Gibrans berømte bok "Profeten", og fra filosofen Nietsches bok om Zarathustra, sitater som hjelper deg på veien til bedre forståelse av deg selv, dine egenskaper og muligheter. Boken inneholder også mye spennende stoff om mytologi knyttet til planetene og har mange interessante illustrasjoner.

220 sider
Cappelen
Pris: 250,-kr - UTSOLGT